tisdag 6 november 2007

"Rör du så dör du..."

Det är min nya slogan på alla prylar i kylen. Hädanefter. Med en bild på mig hållandes en blodig yxa tror jag. FÖR NI SKA GE FAN I MIN MAT, KÖP EGEN!

Iallafall så har det varit en bättre skoldag idag än igår, lite mer spännande och inte så långtråkigt, för gårdagens inte så magfriske lärare kom tillbaka idag. Fisken i matsalen var inte så dum heller. Och inte så mycket matte i elen på eftermiddagen heller.
Sen att jag ville att 12Vx500A skulle bli 6000 W medan facit fick det till 9,6 kW är nog inte mitt fel utan allas vår Karl O Persson (bokförfattaren).
Det vart samtal om stölderna med, så det blir nog omhändertaget ordentligt. Vi misstänker dessutom att vi vet vem som gjort det.

Jaja, nog med bedrövelse för det, jag blev inte av med nåt speciellt dyrt. Andra drabbades värre.

Sen skulle jag iväg till besiktningen i Nyköping nu ikväll och fråga om tillåtna ljudnivåer osv. Resultat: Dä va ingen hämma.. :( Inte en kotte där som kunde svara på mina frågor... *morra*

Nej, nu ska jag gå och mecka lite middag tror jag, om det går att komma åt köket. Det var lite crowded förut. Hare najs! (Nu har jag vart för nära mina klasskamrater, det hörs på svengelskan...)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker att din slogan är väldigt bra!! Kör också den ibland. Gjorde de när lillebror va på besök, för annars hade han rensat kylen!!!

Anonym sa...

Sno av fattiga studenter:där går väl gränsen i alla fall/ca