söndag 25 november 2007

Everything must come to an end...

Ja, nu var det visst ett tag sen jag bloggade, men å andra sidan har det väl inte hänt några större grejer under dom senaste två veckorna heller... Men för att sammanfatta lite då:

Ett antal prov har avklarats i skolan, bland annat el, och det gick bra (som i godkänt, vilket är allt man kan få som betyder nåt). Vi har även hunnit påbörja två nya ämnen, nämligen M11 och M8, vilket innebär flygplanlära och aerodynamik (det sistnämnda känns bara jobbigt, vi hade gått igenom i princip hela kursen på första lektionen och vi ska ha den i 2½ vecka...)

Mer som har hänt är att jag har fått nytt avgassystem på bilen, så nu är den tyst. I fredags besiktigade jag den också, så nu får den köras ett år till. :D

Jag köpte svenska utgåvan av sista Harry Potter-boken i veckan också, så den har jag i princip sträckläst den här helgen. Jag måste säga att jag facineras av hur mycket jag berörs av saker som tar slut. Jagmenar, förvisso har jag läst Harry Potter ända sedan första boken kom ut för 8 år sedan, och det är en verkligt gripande berättelse, det ska jag inte neka till. Men det är ungefär samma konstiga känsla av tomhet och surrealism som surrar i huvudet vad det än är! Det kvittar om jag ser på en bra film eller läser en bra bok eller spelar ett bra datorspel så känns det ändå så konstigt jobbigt när det är slut. Varför måste allting ha ett slut?


Över till något helt annat: På torstag bär det av till Dreamhack, tillsammans med 8300 andra datornördar, för fyra dagars svettande, joltdrickande, sömnlösa dygn framför datorn. Nejdå, fullt så illa är det nog inte, iallafall inte för min del. Det är ju ändå en festival, det vill säga en kombinerad mässa, utställning, gettogether för datorfolk, och typ konsert med en massa artister. Man får väl går runt och socialisera lite, medan datorn gör grejer den inte behöver hjälp med.. :)
Och det är inte bara skräpmat där faktiskt. Dafgårds ska ha en "monter" och Team Culinar, försvarsmaktens uppvisningskockar, ska ha en annan. Och varmkorv och billyspizzor är faktiskt inte så onyttigt det heller, när det bara är fyra dagar.
Det kommer kosta mig en massa pengar dock, men det tror jag kommer ordna sig.
Spänningen stiger!

En nedräkning till den officiella invigningen av Dreamhack Winter 2007:


Ursäkta reklamen, men jag kan helt enkelt inte göra en egen, för jag kan inte koda nåt vettigt språk.

Nu bär det av till sängen. Ha det 100!

Inga kommentarer: